Hevospalvelujen tuottaja - hevosavusteiset palvelut

Etusivu » Osaaminen » Koulutukset

Koulutuksen nimi
Hevospalvelujen tuottaja - hevosavusteiset palvelut

Esittely

 

 

Koulutus on tarkoitettu sinulle: 

Tutkinto on juuri Sinulle, joka haluat kouluttautua hevospalvelujen tuottajaksi hevosavusteiseen toimintaan. Koulutus on tarkoitettu mm. ratsastuksenohjaajille, -opettajille, hevostenhoitajille ja hevospalveluita tarjoaville talliyrittäjille, joilla on jo osaamista ja kokemusta mm. erityistä tukea tarvitsevista asiakkaista. Koulutus sopii myös sosiaali-, terveys- ja opetusalan ammattilaisille.

 

Kesto: 

1.1.-31.12.2021, 150 osp

 

Sisältö:

Tutkinnon osat: - Hevosten hyvinvoinnista huolehtiminen - Hevosalan yrittäjänä toimiminen - Hevosavusteisten palvelujen tuotteistaminen - Hevosen käyttäminen hevosavusteisissa palveluissa Green Caren käsitteet. Sekä vaihtoehtoisesti voit ottaa tutkinnon osan tai osia perustutkinnosta tai toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta. Tutkinnon voi suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, mikäli tutkinnon suorittajalla on riittävästi työkokemuksella tai muulla tavoin hankittua aiempaa, tutkinnon vaatimusten mukaista osaamista.

 

Uusi ryhmä aloittaa tammikuussa 2021. Koulutukseen haetaan Ylä-Savon ammattiopiston koulutuskalenterin kautta, jatkuva haku.

 

Koulutuksen järjestäjä, yhteyshenkilö: 

Ylä-Savon ammattiopisto, Kiuruvesi, Leena Rimpiläinen, leena.rimpilainen@ysao.fi

 

Lisätietoja ja haku

 

Maakunta
Pohjois-Savo

Palvelumuodot
Kasvatus

Koulutusmuoto
Ammatillinen- / erikoisammattitutkinto

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala
Eläinavusteisuus

Koulutuksen hinta
400e

yhteistyössä mukana: