Tapahtumat

Etusivu » Ajankohtaista » Tapahtumat

Tapahtumat

VALVE-valmennus: Hyödynnä LinkedIniä yrityksen palveluiden markkinoinnissa
Teams-etäluento
26.9.2023 klo 8.30-11.00

VALVE - Valmennusta ja vertaisoppimista muuttuvassa toimintaympäristössä -hanke /TTS Työtehoseura järjestää LinkedIn-koulutuksen, jonka tavoitteena on innostaa, rohkaista ja antaa konkreettisia eväitä, miten LinkedIniä voidaan hyödyntää yrityksen palveluiden markkinoinnissa. Koulutuksen aikana laitetaan mm. profiilit kuntoon ja kerrotaan, miten markkinointi LinkedInissä tapahtuu, millainen viestintä ja rutiini LinkedInissä tuottaa tuloksia, miten algoritmit pitäisi ottaa huomioon jne.

 

Käytännönläheisenä kouluttajana toimii asiantuntijaviestinnän valmentaja Hanna Takala Viestintätiimi Zentosta. Koulutus on luonteeltaan aktivoivaa/keskustelevaa ja koulutuksissa varataan aikaa kysymyksille.

 

Valmennus on tarkoitettu Keski-Suomen ja Pirkanmaan Green Care-, luonto- ja elämysmatkailuyrittäjille sekä luontoa toiminnassaan hyödyntäville tai toimintaansa alalle laajentaville hyvinvointialan yrittäjille.

 

Ilmoittaudu viimeistään 22.9.2023: https://bit.ly/3jmU1bi

 

Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

  «Takaisin

yhteistyössä mukana: