Tapahtumat

Etusivu » Ajankohtaista » Tapahtumat

Tapahtumat

Metsävoimaa järjestötoimintaan Teams-tapaamiset marraskuussa
Teams
5.-30.11.2021

Metsävoimaa järjestötoimintaan -hankkeen kohderyhmänä ovat Seinäjoki-Ilmajoki-Jalasjärvi alueen yleishyödyllistä toimintaa tuottavat järjestötoimijat.

 

Hankkeen tavoitteena on tukea ja innostaa hankkeen kohderyhmää hyödyntämään tavoitteellisemmin lähialueen metsien hyvinvointivaikutuksia omassa yleishyödyllisessä toiminnassaan.

 

Hankkeen seuraavat tapahtumat ovat verkon kautta (Teams/verkkolinkki):

  • 5.11. klo 14-14.30 Tutustu Small Woods Walesin toimintaan! Small Woods Wales esittelee toimintojaan livelähetyksellä.
  • 11.11. klo 12-13.30 Small Woods Wales esittelee metsäisiä verkkosovelluksia / malleja, miten toimitoja on jatkettu pandemia-aikana. Mukana myös suomalaisia toimintoesittelyitä.
  • Vielä tämä tulossa! Ilmoittaudu kuulolle: 30.11. klo 11.30-13 Luontoperustaisten toimintojen koulutuksesta ja laatutekijöistä. Small Woods Wales esittelee koulutuksia ja vastaavasti tarjolla myös tietoa Suomessa tarjottavista luontoperustaisista koulutusmahdollisuuksista ja Green Care -laatumerkeistä.

Lisätietoa Metsävoimaa järjestötoimintaan tilaisuuksista.

 

Tilaisuuksien kieli on englanti. Käännösapua saatavilla tarvittaessa. Hanketapahtumiin voi ilmoittautua tästä: https://www.gcfinland.fi/kehittaminen/hankkeiden-omat-sivut/metsavoimaa-jarjestotoimintaan/lomake/

 

Hanketta rahoittaa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto (Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus, Seinäjoen Seudun Kehittämisyhdistys LIIVERI ry). Hankkeen tapahtumat on suunnattu hankkeen kohderyhmälle ja ne ovat maksuttomia!

 

Lisätietoja ja hankkeen yhteyshenkilö

Green Care Finland ry

Metsävoimaa järjestötoimintaan -hanke

Maarit Aho, puh. 050 536 1199, maarit.aho@gcfinland.fi

Kiinnostuitko, ota yhteyttä!

 

Kutsu_marraskuu2021_Metsävoimaa_järjestötoimintaan_tilaisuudet

  «Takaisin

yhteistyössä mukana: