Tervetuloa Luonnontuotteet ravintolatoiminnassa -seminaariin 21.3.2023 klo 9.00-12.00
Kutsumme teidät Luonnontuotteet ravintolatoiminnassa -seminaariin kuulemaan Suomen luonnon ravintorikkaiden luonnontuotteiden käytöstä ja niiden monista mahdollisuuksista. Seminaari sukeltaa villiruoan maailmaan, jossa luonnontuotealan ammattilaiset kertovat keruutuotteiden matkasta luonnosta lautaselle, lasiin ja tuotteiksi.
Tule kuulemaan huippukokki Ossi Palonevan innostava esitys siitä, miten luonnonkeruutuotteet tuovat lisäarvoa ravintola-, elintarvike- ja matkailutoimintaan. Tämän lisäksi sympaattinen Lari Laurikkala, Nokkos Companyn perustaja, johdattelee kuulijat kukkien, kääpien, marjojen ja villien yrttien käyttöön juomateollisuudessa.
Paikallisista toimijoista puheenvuoron saavat luonnontuotteita yrityksessään käyttävä, villiyrttikouluttaja ja kokki Virpi Petäjämäki sekä metsänomistaja Pasi Kauppi kertoo, miten Saimaan keruuosuuskunta syntyi, millaisia metsästä saatavia luonnontuotteita se käyttää toiminnassaan ja miten osuuskunta hyödyttää siihen kuuluvia metsänomistajia.
Paikan päällä luonnontuotteiden maistelua ja kahvitarjoilu klo 10.25.
Ohjelma: Luonnontuotteet ravintolamaailmassa
Ilmoittaudu mukaan kaikille avoimeen ja maksuttomaan seminaariin 19.3. mennessä (Huom, paikkoja on rajoitetusti): https://www.lyyti.in/Luonnontuotteet_ravintolatoiminnassa__seminaari_3087
Lämpimästi tervetuloa!
Kutsua saa erittäin mielellään välittää myös muille tilaisuudesta mahdollisesti kiinnostuneille. |