<b>Tila Kuiske</b>

Tila Kuiske tarjoaa pääasiassa hevosavusteista oppimista ja valmennusta, sekä esimies- ja johtajavalmennusta.  Hevosavusteinen valmennus sopii kenelle tahansa kiinnostuneelle yksityiselämään, työhön tai johtamiseen liittyviin pohdintoihin. Tiimivalmennukset sopivat  hyvin työyhteisöjen vuorovaikutuksen ja toiminnan kehittämiseen. Lisäksi tarjoamme Metsämieli- retkiä ja -valmennusta yksilöille, ryhmille ja työyhteisöille.

Meillä on myös muita hyvinvointipalveluja kuten Hevoshetkiä lapsille ja perheille.

Sanna Oja on koulutukseltaan KTT, HuK, Equine assisted  learning and leadership coach, NLP practitioner , Metsämieli- ohjaaja ja tiimivalmentaja (in training). Hänellä on myös ammatillisen opettajan ja yliopisto-opettajan pedagogiset pätevyydet.

Kuiskeella on laaja yhteistyöverkosto, johon kuuluu mm. työnohjaajia, terapeutteja, tiimivalmennuksen asiantuntijoita, hevostalliyrittäjiä ja muita alan toimijoita.

Tila Kuiske

Yhteyshenkilö

 Sanna Oja

 

Osoite

 Riihikyläntie 2  91510 Muhos

 

Puhelin

040 5461 156

Sähköposti

tilakuiske(at)gmail.com

Kotisivu

https://kuiske.wordpress.com

 

Y-tunnus

2705095-6
Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Lappi

Kohderyhmät

Lapset, Nuoret, Työikäiset, Erityisryhmät

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Eläinavusteisuus , Maatilan käyttö, Luontoympäristön ja –materiaalien käyttö

Palvelumuodot

Kasvatus, Erityisryhmien liikunta-, virkistys- tai virikepalvelut, Työhyvinvointitoiminta, Tavoitteellinen luontoliikunta, Muut tavoitteelliset virkistys- tai hyvinvointipalvelut

yhteistyössä mukana: