Muurlan opisto: Luontoyhteysohjaalan koulutus

Etusivu » Osaaminen » Koulutukset

Koulutuksen nimi
Muurlan opisto: Luontoyhteysohjaalan koulutus

 

Muurlan Opisto, toimisto@muurlanopisto.fi

 

Muurla, Muurlantie 365, 25130 Muurla

 

Kulutus- ja suorituskeskeinen kulttuurimme on vieraannuttanut meidät alkuperäisestä vahvasta luontoyhteydestä, jossa luontoa rakastettiin ja kunnioitettiin ystävänä ja pyhänä elämän antajana, jossa yhteiselo ihmisen ja muun välillä oli tasapainossa. Koulutuksessa opitaan, miten ja miksi luontoympäristö kuntouttaa ja voimaannuttaa. Koulutus antaa laajat valmiudet tuntea luontoyhteyden merkityksen hyvinvoinnille ja sen soveltamisen käytäntöön. Koulutuksessa opitaan useita luontoyhteysmenetelmiä ja niiden käytännön sovelluksia.

 

Luontoa käytetään tietoisen voimaantuminen välineenä. Luontoyhteysmenetelmät soveltuvat kaikenikäisten hyvinvoinnin lisäämiseen. Harjoitusten avulla itsetuntemus kasvaa, hyvä olo syvenee, ryhmän yhteenkuuluvuuden tunne voimistuu ja luontoyhteys vahvistuu. Harjoitukset ohjaavat nauttimaan luonnosta kiireettömästi, kuuntelemaan sisimpiä tuntojamme ja herkitystymään luonnon ikiaikaisille viesteille. Alamme nähdä luonnon ja oman elämämme uusin silmin.

 

Luontoyhteysohjaajan koulutus sopii täydennyskoulutukseksi työnohjaajille, koulutus- ja hoiva-alan työntekijöille, Green Care -toimijoille, eräoppaille ja luontoyrittäjille sekä kaikille luonnon voimaannuttavasta vaikutuksesta kiinnostuneille. Koulutusta voi soveltaa käytäntöön erinomaisesti myös kasvatus-sosiaali ja matkailualalla.

 

Lähijaksot: 9.-11.6.2017, 1.-2.7.2017, 12.-13.8.2017, 16.-17.9.2017 ( laajuus 3 op)

 

http://muurlanopisto.fi/luontoyhteysohjaajan-koulutus/

 

 

Viimeinen ilmoittautuminen 2.6.2017

 

 

 

Esittely

Maakunta

Palvelumuodot

Koulutusmuoto
Täydennyskoulutus

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Koulutuksen hinta
840e

yhteistyössä mukana: