Kantri & Co. -hanke, Kainuun ammattiopisto: Green Care tuotteistaminen ja liiketoimintaosaaminen

Etusivu » Osaaminen » Koulutukset

Koulutuksen nimi
Kantri & Co. -hanke, Kainuun ammattiopisto: Green Care tuotteistaminen ja liiketoimintaosaaminen

Yhteyshenkilö ja sp-osoite: Riitta Turpeinen, riitta.turpeinen@kao.fi

Koulutuksen järjestämispaikkakunta ja osoite: Kajaani, Kirkkoahontie 94 a, 87910 Linnantaus 

Kohderyhmä: Green Care -liiketoiminnasta kiinnostuneet, yrittäjät, yritystä suunnittelevat

Ajankohta ja kesto: 27.9.-16.11.

Laajuus: 5 op

Koulutuksen hakuaika ja valintamenettely: Ilmoittautuminen päättyy viikkoa ennen koulutusta tai kun ryhmä on täysi. Ilmoittautuminen on sitova. Etusijalla ovat Kainuulaiset yrittäjät tai aloittavat yrittäjät sekä muut alan toimijat. Kainuun tai Vaalan ulkopuolelta tulevilta osallistujilta perimme hieman korkeamman hinnan, 300 e.

Esittely

Koulutuksen sisältö: Green Care -tuotteistaminen ja liiketoimintaosaaminen -valmennus on osa Kantri & Co. -hankkeen järjestämää valmennuskokonaisuutta Green Care -toiminta maaseutuyrityksissä.

 

Green Care -tuotteistaminen ja liiketoimintaosaaminen -valmennus on tarkoitettu yrittäjille, yhdistyksen tai julkisen sektorin toimijoille, joilla on jo jokin Green Care -palvelun tuottamisen vaatima osaaminen hallussa (luonnonvara-alan luontolähtöinen menetelmäosaaminen tai sosiaali- ja terveysalan osaaminen), mutta liiketoimintaosaamiseen tarvitaan lisää oppia.

 

Valmennuksessa työkaluna liiketoimintaosaamiseen käytetään Business Model Canvas -mallia. Valmennus täyttää GC-laatumerkkien vaatimukset  ja siinä käytetään  GC-laatumerkkien kriteerit täyttäviä dokumentteja: Green Care -laatutyökirja, turvallisuussuunnitelma ja riskienarviointi sekä omavalvontasuunnitelma sosiaali- ja terveysalan palveluissa.

 

Valmennukseen sisältyy verkkokurssi (Moodle), itsenäisesti suoritettavia etätehtäviä, 4 lähipäivää 27.9., 12.10., 1.11 ja 16.11.2017 klo 16-20 sekä tehtävien ohjaaminen.

 

Kouluttajat: Hannu Tikkanen, Aikopa, liiketoimintaosaaminen ja tuotteistaminen

Minna Hökkä, Kajaanin ammattikorkeakoulu, soteverkostot ja omavalvonta

Riitta Turpeinen, Kainuun ammattiopisto, turvallisuus.

 

Lisätietoja: 

https://www.kao.fi/koulutukset/green-care-tuotteistaminen-ja-liiketoimintaosaaminen/

 

Ilmoittautuminen on sitova. Perimme peruuttamattomista ilmoittautumisista 100 % osallistumismaksun. Mahdollinen peruutus tulee tehdä viikkoa ennen koulutusta sähköpostilla riitta.turpeinen@kao.fi .

 

Jos tarvitset majoitusta, voit tiedustella sitä Seppälän toimipisteen asuntolaohjaajalta Kaisa Ikonen p. 044 526 6787, kaisa.ikonen@kao.fi Kaisan työajat ovat su klo 18.45 – 01.00 ja ma – to klo 17.00 – 01.00. Koululla on soluasuntola, jossa on 2 hh (ei allergiavapaa).

Maakunta
Kainuu

Palvelumuodot

Koulutusmuoto
Täydennyskoulutus

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Koulutuksen hinta
250e

yhteistyössä mukana: