Green Care perusteet

Etusivu » Osaaminen » Koulutukset

Koulutuksen nimi
Green Care perusteet

Koulutuksen järjestäjä:

 

Kainuun ammattiopisto, Kantri & Co. -hanke, projektipäällikkö Riitta Turpeinen, riitta.turpeinen@kao.fi, puh. 044 294 4514

Koulutuksen järjestämispaikkakunta ja osoite:

 

Kirkkoahontie 94 a, 87910 Linnantaus / Kajaani

Koulutuksen sisältö:

 

Green Care perusteet valmennnus sisältää yleiskatsauksen GC -käsitteistä, toiminnan edellytyksistä, toimialasta ja toimintamuodoista. Valmennuksessa tarkastellaan GC -toimintaa Suomessa ja kansainvälisesti. Tärkeänä osa-alueena ovat myös asiakkaat, luonnon hyvinvointivaikutukset sekä luontosuhde.

Green Care perusteet -valmennuksen sisältö: GC käsitteet ja toimialan kehittyminen, GC -peruselementit ja -perusedellytykset, GC -menetelmät ja toimintamuodot, toiminnan osapuolet, asiakkaiden ja palveluluiden ohjaaminen, luontosuhde, luontoelementit ja toimintaympäristöt, luonnon hyvinvointivaikutukset, GC -laatu, lait ja säädökset, asiakasryhmät, tututstuminen GC -toimijoihin, GC -toiminta Suomessa ja kansainvälisesti, laatumerkit ja kriteerit.

 

Green Care perusteet -valmennus täyttää Green Care laatumerkkien osaamisvaatimukset. Laatulautakunta on hyväksynyt tämän valmennuksen (teoreettinen GreenCare osaaminen) osaksi GC -laatumerkkien edellyttämää osaamista.

Kohderyhmä:

 

Green Care perusteet on tarkoitettu kaikille Green Care toiminnasta kiinnostuneille, jotka suunnittelevat Green Care palveluiden tarjoamista tai ostamista. Maatilat, luonto- ja hyvinvointimatkailualan yrittäjät, luonnontuotealan toimijat, sosiaali-, kasvatus-, terveys- ja hyvinvointialan yrittäjät, yhdistykset ja julkisen sektorin toimijat, jotka haluavat hyödyntää luonnon hyvinvointivaikutuksia työssään.

Ajankohta ja kesto:

 

Valmennus toteutetaan käytännönläheisesti sisältäen verkkokurssin etätehtävineen sekä lähipäivät 27.2., 5.4., 17.4. ja 8.5.2018 klo 16-20.

Verkkokurssin alustana on Moodle -oppimisympäristö, johon osallistujat saavat tunnukset ja ohjeistuksen ensimmäisenä lähipäivänä. Lähipäivät toteutetaan Kajaanissa, Kainuun ammattiopistolla Seppälän Impilinnassa (Kirkkoahontie 94 a, 87910 Linnantaus) ja päivä 5.4. Sotkamossa Green Care toimintaympäristöissä Tyynelässä.

Laajuus (opintopisteet tms.):

 

5 op

Lisätietoja esim. linkki koulutusta koskeville sivuille:

 

https://www.kao.fi/koulutukset/green-care-perusteet-5-op-alkaen-27-2-2018/

Koulutuksen hakuaika ja valintamenettely:

 

Ilmoittautuminen päättyy kahta viikkoa ennen koulutusta tai kun ryhmä on täysi.

 Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti ja on sitova. Etusijalla ovat Kainuulaiset yrittäjät tai aloittavat yrittäjät sekä muut alan toimijat. Kainuun tai Vaalan ulkopuolelta tulevilta osallistujilta perimme hieman korkeamman hinnan, 300 €.

Koulutuksen hinta:

 

250 € (alv 0)

Verkkokoulutus:

 

Kyllä

 

 

 

Lisätietoja: 

http://www.kao.fi/koulutukset/green-care-perusteet/

Esittely

Maakunta
Kainuu

Palvelumuodot

Koulutusmuoto
Lyhytkurssi

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Koulutuksen hinta
250e

yhteistyössä mukana: